Днес ще преобладава време с променлива до значителна облачност и на

...
Днес ще преобладава време с променлива до значителна облачност и на
Коментари Харесай

Прогноза за времето до понеделник: Остава мрачно и дъждовно

Днес ще доминира време с променлива до забележителна облачност и тук-там е допустимо да превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър от север. Минималните температури ще бъдат сред 13° и 16°.Максималните температури ще бъдат сред 22° и 25°, заяви дежурният синоптик Николай Ятански, представен от " Борба ".

В сряда ще доминира време с незначителна до променлива облачност. След обяд и вечерта най-вече над централните елементи на Северна България на обособени места e допустимо да превали дъжд. През деня ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 13° и 16°. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°.

От четвъртък до понеделник ще има незначителна до променлива облачност. В петък и събота в следобедните часове на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд. В четвъртък ще духа слаб вятър от запад-северозапад. От петък до понеделник вятърът ще бъде слаб, без избрана посока, на моменти ще бъде безшумно. Минималните температури заран ще бъдат сред 15° и 18°. Очаква се последователно стопляне и оптималните температури ще се покачват до 30° – 33° в края на интервала.

Над западните и централните елементи на Стара планина във вторник ще има променлива до забележителна облачност и тук-там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат към 17°.

В сряда ще има незначителна до променлива облачност и след обяд тук-там ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат към 18°.

От четвъртък до понеделник ще има незначителна до променлива облачност. В петък и събота в следобедните часове тук-там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от запад-северозапад. Температурите последователно ще се покачват и оптималните на 1200 м. ще доближават до 22° в края на интервала.

Максималните температури на 2000 м. през целия интервал ще бъдат по-ниски от температурите на 1200 м. с към 7°.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР